House Of Therapy Loimaa

Yksilöllinen ja
uniikki intensiivipsykoterapiaa tarjoava ”in-patient” mielenhuoltamo
Loimaalla.

Olemme vahva, laadukas ja luotettava intensiivipsykoterapian
edelläkävijä Suomessa. Tuotamme turvallisia yksityisen terveydenhuollon
palveluja Valviran luvanhaltijana.

Mäki-Kitkontie 42, 32200 Loimaa

IIC-metodimme sydämessä ja kodissa Loimaan terapiakartanolla koet kanssamme elämyksen, jolla on merkittäviä vaikutuksia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi. Kartanossa toteutetaan elämän käänteentekeviä muutoksia rauhallisessa maalaismaisemassa, miellyttävissä puitteissa täysihoidolla.

Asiakkaitamme ovat sekä yksityis- että yritysasiakkaat, joilla on mm. uupumusta, päihdeongelmia, alavireistä mielialaa, akuutteja elämänkriisejä, yleistä ahdistuneisuutta tai työhön liittyviä pulmia.

Kuvia

Yhteystiedot

045 178 4588

info@houseoftherapy.net

Hoitopakettiesimerkkejä

Vaikuttavia, elämyksellisiä IIC-hoitojaksoja HouseOfTherapy-kartanohuvilassamme Loimaan maaseudulla.

Esittelemme täysin uuden vaihtoehdon kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämiseksi: korkeatasoiset, intensiiviset IIC-metodin mukaiset lyhytpsykoterapiajaksomme yksilöllisesti toteutettuna oman psykoterapeuttisi ohjauksessa. Jaksomme ovat sinulle, joka haluat apua vaikeiksi koettujen ja kriisiytyneiden elämäntilanteiden, tapahtumien tai henkistä pahoinvointia tuottavien oireiden ja haitallisten ajattelu/käyttäytymismallien purkuun.

Minkälaisia häiritseviä ajankohtaisia pulmia tunnistat, joiden ratkaisemiseksi voimme tarjota apumme? Olemme rakentaneet valmiita hoitopaketteja kestoltaan 3-21 päivää helpottamaan valintaasi, joka johtaa pysyviin muutoksiin omassa elämässäsi.

Tiedäthän, että valmiiden pakettien lisäksi voimme aina räätälöidä juuri sinulle sopivimman hoitokokonaisuuden. Ota heti yhteyttä niin keskustellaan muutostarpeistasi!

Klikkaa korttia lukeaksesi lisää

House of Therapy Turun Aurakatu

Turun HouseOfTherapyssa tuotamme avomuotoisia ja laadukkaita ryhmäpsykoterapiapalveluja Loimaan IIC-hoitojakson läpikäyneille asiakkaillemme. Toteutamme myös räätälöityjä avomuotoisia mielenhuollon hoitointensiivejä yhteistyökumppaniemme tarpeisiin.

House of Therapy Helsingin Liisankatu

Helsingin HouseOfTherapyssa tuotamme avomuotoisia ja laadukkaita ryhmäpsykoterapiapalveluja Loimaan IIC-hoitojakson läpikäyneille asiakkaillemme. Toteutamme myös räätälöityjä avomuotoisia mielenhuollon hoitointensiivejä yhteistyökumppaniemme tarpeisiin.

Varma yhteistyökumppani työkykypalveluihin – Estäkäämme yhdessä mielen vahinkojen eskaloituminen